Het is een tijdje stil geweest op deze site, maar daar ben ik weer hoor! En nu heb ik toch wat leuks ontdekt: De Fotofabriek. Dat is echt een leuke online shop met héél veel producten die je naar je eigen zin kunt maken. Gewoon door het gebruik van je eigen foto’s. Je maakt dan in een mum van tijd een prachtig fotoalbum of schitterende kaarten. Je kunt alle onderdelen aanpassen naar jouw wens. Van het formaat tot de plaats waar de foto’s moeten komen en natuurlijk ook de teksten, lettertypes en kleuren.

Kerstkaarten vergeten? Regel het nu nog bij De Fotofabriek

Ineens bedenk je dat het volgende week al kerst is. Nou ja, dat overkwam mij dus. En ik had dus nog geen kaarten besteld of geschreven. En dat terwijl ik al heel lang een mooie foto had die ik dit jaar graag zou rondsturen. Bij De Fotofabriek heb ik in no time een mooie kerstkaart in elkaar geknutseld. En dan op mijn manier. Geen gedoe met knippen, plakken en lijm op alle oppervlakken. Nee, gewoon van achter mijn laptopje. Het is een echte Puck-kaart geworden. Lekker kleurig en fleurig. Maar hou jij van meer ingetogen, dan kun je dat zelf bepalen. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende ontwerpen waar je alleen je foto nog hoeft in te voegen. Het kan echt niet makkelijker dan dat.
Fotofabriek

Alle foto’s bij elkaar in één album

Het is bijna kerstvakantie, voor veel mensen hét moment om eens goed terug te kijken op het afgelopen jaar. En wat is dan leuker dan door een echt fotoalbum te bladeren? Je kunt bij iedere foto het bijbehorende verhaaltje zetten of er juist voor kiezen om er meer een koffietafelboek van te maken. Een chique boek met grote foto’s. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. En als je toch bezig bent, dan kun je meteen boeken laten maken voor je ouders en schoonouders, of wie er ook maar in jouw boek terecht is gekomen. Heb je een fantastische vakantie beleefd met vrienden? Dan kunnen jullie de foto’s samenvoegen voor één schitterend album. Of jullie maken apart van elkaar een album, dan kun je direct zien hoe anders of hetzelfde jullie de vakantie beleefd hebben.
Fotofabriek

Maar De Fotofabriek biedt meer mogelijkheden

Een kijkje op de site van De Fotofabriek laat zien dat je hier voor veel meer leuke foto-producten terecht kunt. Wat denk je van posters, wanddecoratie op canvas, kurk, aluminium of hout, kalenders, agenda’s, bureauleggers, menukaarten, placemats, visitekaartjes en multomappen? En dan heb ik dus nog niet eens alle mogelijkheden opgenoemd. Je weet niet wat je ziet als je op de site van De Fotofabriek kijkt. En de prijzen? Die zijn gewoon leuk! Ik weet al wat mijn volgende bestelling gaat worden.

Snelle levering én garantie

Wanneer je een fotoproduct bestelt bij De Fotofabriek, dan krijg je een voorproefje in de vorm van een online preview. Maar je wilt het product natuurlijk zo snel mogelijk écht in handen hebben. Door de supersnelle levering die De Fotofabriek toepast, kun je er op rekenen dat je kaarten, agenda of andere fotoproducten al heel snel bij je worden afgeleverd. En, bij bestelling boven de € 35,00 betaal je al geen verzendkosten! Ook niet onbelangrijk is de garantie. Je wilt immers zeker weten dat je het best mogelijke product geleverd krijgt. Dat begint al bij de bestelling. Door de foto’s te uploaden op de site van De Fotofabriek vindt de eerste controle al plaats. Er wordt direct aangegeven of de door jou gewenste foto van voldoende kwaliteit is voor het product dat je kiest. De producten die je bestelt worden handmatig gecontroleerd in De Fotofabriek, zo kun je er van op aan dat je echt het mooiste product in huis krijgt.
Fotofabriek

Regel nu nog even een kerstcadeau bij De Fotofabriek

Wanneer je nog steeds niet weet welk cadeau je onder de boom moet leggen, is het misschien tijd om je foto’s digitaal te verzamelen en er een mooi cadeau van te laten maken. Je hebt nog tijd genoeg én De Fotofabriek heeft nu een actie van 25% korting op veel fotoproducten. Ook wanneer je niet ervaren bent in het be- en verwerken van foto’s kun je je hier uitleven. Heb je meer ervaring of ben je zelfs een pro? Dan zijn er weer andere programma’s beschikbaar. Kortom, je kunt je helemaal uitleven bij De Fotofabriek.

Ik ga de enveloppen bij mijn net geleverde kaarten schrijven en ik wens je een fijne kerst en alvast een geweldig 2019!
Liefs, Puck.